29 Nisan 2013 Pazartesi

Resident Evil 1-2-3-4-5 Boxset (DVDRip) TR Dublaj







Milla Jovovich (Alice) , Michelle Rodriguez (Rain) , Eric Mabius (Matt) , James Purefoy (Spence) En ünlü video oyunlarından Resident Evil, iddialı bir uyarlamayla beyazperdeye geliyor. Umbrella Corporation tarafından yeraltındaki gizli bir genetik laboratuarında bazı deneyler yapılmaktadır. Bu deneyler sırasında geliştirilmekte olan ölümcül ve çok tehlikeli bir virüs kontrolden çıkar ve tüm laboratuar personelini et yiyen zombilere çevirir. Aslında zombileri kontrol altında tutmaya çalışan laboratuarın süper bilgisayarını durdurmaya gelen özel bir operasyon birimi, önce bu bilgisayarın savunma mekanizmasıyla, sonra da zombilerle savaşmak zorunda kalırlar. Ekipten geriye kalanlar, ekibin tehlikeli kadın üyesi Rain (Michelle Rodriguez) ve güzel ajan Alice (Milla Jovovich) liderliğinde bu tehlikenin dışarı yayılmasını engellemeye çalışırlar.






Resident Evil’ ın devam filmi, ilkinin bittiği noktadan devam ediyor. Biyokimyasal felaketten kurtulmuş olan Alice bir yandan virüsü durdurmanın yollarını ararken, diğer yandan da harebe şehir Racoon’ dan kurtulmaya çalışmaktadır. Umbrella şirketinin deneylerine maruz kalan Alice olağanüstü güçlere sahip olmuştur. Umbrella’ da daha önceden çalışmış ve işlerine son verilmiş bir kaç kişi de Alice’ e katılır. İmkansız gibi görünen bu kurtuluş macerasında karşılarında en ağır silahlarla donanmış bir ordu, vahşi zombiler vardır. Ama bunların ötesinde en korkutucu olanı Umbrella’ nın yeni yaratığı Nemesis’dir. Bu yeni yaratıkla başa çıkmak hiç de kolay olmayacaktır. Video oyunu olarak ününü korumaya devam eden Resident Evil’ın ikinci beyazperde uyarlaması, ekrana yeni transfer olan karakterle eskisinden de iddialı. Oyunun hayranı olun olmayın, birincisinden çok daha hızlı temposu, daha bol fantastik öğeleri ve özel efektleriyle Kıyamet, bilim kurgu-aksiyon sineması hayranı herkesi koltuğa bağlamaya hazır.






Şehirler güvenli olmayı yitirince, Carlos Olivera (Oded Fehr) ve L.J. (Mike Epps) hayatta kalmayı başaran Claire (Ali Larter), K-Mart (Spencer Locke) ve hemşire Betty’yle (Ashanti) birlikte bir grup sağ kalan kişiyi bir araya getirerek yola çıkar ve zırhlı konvoyların içinde boş çöllerden geçerler. Onlar kendi türlerini, yaşayan, virüsten etkilenmemiş başka insanları aramaktadırlar. Buldukları şeyse çöldeki bir başka mevcudiyettir: Zombiler. Kendilerini korumak için bir düzine silaha, binlerce kurşuna ve bir çift alev makinasına ihtiyaçları olacaktır… Aynı adlı oyundan uyarlanan 100 milyon dolarlık Resident Evil Üçlemesi’nin son filmi için serinin en hareketli ve en korkunç filmi olduğu söyleniyor.






Dünya virüsün etkilerinden sarsılıp insanlar zombilere dönüşürken, Alice(millaJovovich) sağ kalanları bulup onları kurtarma macerasına devam ediyor. Umbrellayla olan savaşı yeni boyutlar kazanıyor, fakat Alice (millaJovovich)beklenmedik eski bir arkadaşından yardım alıyor. Yeni bir yol buluyorlar ve bu yol zombilerden uzak Los angeles daki bir sığınağa gidiyor. Fakat, şehre vardıklarında şehir binlerce zombi ile dolu olmaktadır, Alice ve arkadaşları ölümcül bir tuzağa doğru adım atmaktadır…






“Umbrella Şirketi’nin Dünya’yı yıkıma uğratmaya devam eden ölümcül T-Virüs’ü, dünya nüfusunu, et yiyen yaşayan ölüler ordusu haline dönüştürmektedir.
İnsan ırkının son ve tek umudu Alice [Milla Jovovich],Umbrella’nın en gizli operasyonlar tesisinin kalbinde uyanır ve Alice’in, bu kompleksin altını üstünü getirmesiyle kendi gizli geçmişinin perdesi kalkar.Güvenli bir sığınak olmaksızın, salgından sorumlu olanları avlamaya devam eden Alice, kendini Tokyo’dan New York, Washington-D.C. ve Moskovo’ya götüren bir yolculukta bulur. Alice’in gerçek olamayacağını düşündüğü, onu her şeyi en baştan düşünmeye zorlayan bu yolculuk, İnsanın aklını başından alacak bir açığa çıkışla sonuçlanır.
Geri sayım başladı.”Aynı adlı video oyunundan uyarlanan, dünya çapında yaklasık 700 milyon dolar hasılat elde eden Resident Evil çılgınlığının basarılı film serisi yeni bölümüyle dönüyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder