3 Mayıs 2013 Cuma

Gerçek Efsaneler 1-2-3 Boxset (DVDRip) TR Dublaj







Köklü tarihi geçmişiyle tanınan New England’daki Pendleton Koleji’nde yavaş yavaş işlenmeye başlanan cinayetler tıpkı, “hep şöyle yaparsan başına böyle kötü şeyler gelir” türü hikayelerle bağlantılıdır. Bu cinayetleri işleyen kişi kampüsteki öğrencileri teker teker öldürmekte ve kimse katili bulamamaktadır. Her zaman anlatılan korku dolu hikayelerin birer birer gerçeğe dönüştüğü bir gerilim filmi.






Amy Mayfield Alpine Universitesi’nde okuyan bir film öğrencisidir. Bitirme tezi, aynı zamanda genç yönetmenler için prestijli bir yarışmaya vereceği korku filmi olacaktır. Bu film projesi, beklenmedik biçimde gerçeğe dönüşen söylenceleri konu almaktadır. Amy ve diğer öğrenciler kurulu ekip filmin çekimlerine başlar. Fakat, senaryo gereği olan kurmaca ölümler gerçeğe dönüşmekte ve settekiler teker teker cinayetler kurban gitmektedir. Hayatta klanlar, kendi canlarını kurtarabilmek için katili bulmaya çalışır.






Üç genç kızın eve dönüş yolunda esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolması üzerine geçek bir efsane yeniden ortaya çıkar.Ertesi gün kaybolduklarına dair hiçbir şey hatırlamadan geri dönerler.Bu olaydan sorumlu olanlar gerçek efsane geleneğine uygun bir şekilde teker teker öldürülmeye başlar.Eve dönen kızlardan biri ve onun erkek kardeşi bu olayların arkasındaki gizemi çözmek zorundadır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder