6 Mayıs 2013 Pazartesi

Korkunç Bir Film 1-2-3-4 Boxset (DVDRip) TR Dublaj







Hollywood filmlerinin tiye alındığı bir film. filmleri izlemeye alıştığımız şeklinden daha komik göreceğimiz filmde 6. his ve çığlık filmlerinden alıntılar yapıyor.








Seri katillerle başları derde giren bir grup gencin, komedi dolu öyküsünü anlatıyor. Bir korku filmleri paradosi olan film, Çığlık, Geçen Yaz Ne Yaptığını Biliyorum, Matrix, Blair Cadışı ve Altıncı His?e göndermeler yapıyor. Maskeli bir katil bir grup liseli genci öldürmeyi planlamaktadır. İlk kurbanı ise Drew Decker (C. Electra) ölmüştür. Bir süre sonra Cindy Campbell (A. Faris) kendisinin katilin ana hedefi olduğunu anlar. Katil geçen yaz Cindy ve arkadaşlarının yanlışlıkla öldürdükleri birinin cesedini yok etmelerinin öcünü almak istemektedir.






Özellikle korku filmlerini tiye alan serinin yeni halkasında Cindy ve arkadaşlarının başına birbirinden enteresan olaylar geliyor. Önce gizemli video kasetler geçiyor ellerine, daha sonra ise arazilerinde garip şekiller belirmeye başlıyor. Birbiriyle bağlantılı gibi gözüken olayları araştırmaya başladıklarında sihir ve fantezi dolu bir dünyaya adım atıyorlar.






“Scary Movie” çetesi tarafından hazırlanan “Scary Movie 4¨ “Korkunç Bir Film 4¨, “War of the Worlds” “Dünyalar Savaşı”, “The Grudge” “Garez”, “The Village” “Köy”, “Saw” “Testere”, “Saw II” “Testere 2¨, “Milllion Dollar Baby” “Milyonluk Bebek” gibi en popüler filmlere göndermeler yaparak izleyecilerini kahkaha tufanına boğuyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder