16 Mayıs 2013 Perşembe

Korkunç Şüphe 1-2 Boxset (DVDRip) TR Dublaj





Bay ve Bayan Glass (Stellan Skarsgård, Diane Lane), anne ve babaları bir trafik kazasında ölen 16 ve 11 yaşlarındaki iki kardeşin velayetini alırlar. Sorunlar da böylece başlar. Güvenilir eski komşular olan Glass çifti, bu öksüzleri Malibu’daki lüks evlerine alırlar. Ancak Bay Glass’in arkadaşça olmaktan çok uzak tavırları nedeniyle bu ev altın bir kafese dönüşür. Olaylar, deneyimli bir TV yöneticisi olan ve parlak pozisyonunun tüm avantajlarından ve 16 yaşındaki Ruby’nin serpildikçe artan cinsel cazibesinden yararlanan Daniel Sackheim ile gelişir.







Kanınızı donduracak bu gerilim filminde, anne ve babasını trajik bir kazada kaybeden genç Abby Snow ve küçük erkek kardeşi Ethan Eve ve Raymond Goode sayesinde kendilerine yeni bir ev bulurlar
Onları evlat edinen Goode’ların uzaktaki malikânesine taşınan kardeşler çok geçmeden yeni anne babalarının hiçte göründükleri gibi olmadığını fark eder. Sevgi ve güven dolu bir yuva hayali kuran Show’ların bu rüyası, işkence, nefret ve korku dolu bir kâbusa dönüşür.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder