31 Mayıs 2013 Cuma

Ölü Kız - 2006 (DVDRip) TR Dublaj




İki genç okulu asıp eski bir akıl hastanesini dağıttıklarında kafalarındaki şey sadece biraz haylazlık yapmaktır. Ancak hastanenin bodrumunda, kapalı kapılar ardında bir kadın bedeni bulurlar.

Çıplaktır ve bir sedyeye sıkıca bağlıdır. Bedenin üstündeki plastik örtüyü kaldırdıklarında kadının yaşam belirtileri gösterdiğini fark ederler. Uzun süredir buraya girilmediği belli olduğu için kadının belki de yıllardır burada kaldığı sonucuna varırlar.

Kimsenin haberi olmayan yeni oyuncakları ile türlü şekilde eğlenmek isteyen gençler kadının ölümsüz olduğunu ve ısırdığı kişiyi de ölümsüz bir zombiye çevirdiğini keşfedeceklerdir. Bir süre sonra bu olağanüstü keşiften haberdar olan birkaç genç daha sapık fantazilerini gerçekleştirmek için bodruma gelirler ve bu durum iki arkadaş grubu arasında tatsızlık çıkaracaktır. Sürekli zarar verdikleri bedeni değiştirmek isteyen iki genç, ölü kızın yerine bir başkasını koymak isteyeceklerdir. Rickie ise onaylamadığı tüm bu şeyler üzerine yeni birinin de aynı şeylere maruz kalmasını kabul etmeyecektir. O yeni kişinin kim olduğunu öğrendiğinde ise olaylar tamamen kontrolden çıkacaktır. 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder