14 Mayıs 2013 Salı

Rocky 1-2-3-4-5-6 Boxset (DVDRip) TR Dublaj






Yoksul ve kimsesiz bir boksör olan Rocky Balboa ,Dünya Ağır Sıklet şampiyonu Apollo Creed ile Ünvan maçına çıkacaktır. Apollo Creed için bir gösteri maçından başka bir şey olmayacak olan bu maç Rocky için hayatının şansı anlamını taşımaktadır.





Adı sanı duyulmamış amatör boksör Rocky Balboa, Dünya Ağırsiklet Güreş Şampiyonu Apollo Creed’i devirerek herkesi şaşkınlığa sürüklemiş, iyi paralar kazanmakla birlikte, adının da duyulmasını sağlamıştır.Maçın fırtınalarının ardından kendisini konforlu aile yaşantısına veren Rocky, Creed’in yeni bir maç teklifini reddemez, ve yüzyılın rövanşı için geri sayım başlar..





Kısa bir süre sonra Rocky’e yeni rakipler çıkmaya başlar. Clubber Lang tarafından kavgaya çağrılan ve ardından Lang tarafından yenilen Rocky, yeni bir maç için çalışmaya başlar. Kendisini çalıştıran Mickey’i kaybettiği için, yakın dostu Creed onu çalıştırmaya başlar. Rocky 3’ün senarist ve yönetmeni, bir önceki filmde olduğu gibi Sylvester Stallone.





Rocky Balboa, dostu Apollo Creed’e Rus devi Ivan Drago ile yapacağı maç için yardım eder. Fakat insanüstü boksör Drago, maç esnasında Creed’i öldürür. Balboa, Drago ile bir maç ayarlayarak dostunun intikamını almaya karar veririr. Fakat şimdi karşısında Rus yapımı bir makina vardır ve savaş, onun sert iklimli topraklarında gerçekleşecektir. 1985 tarihli Rock 4, serinin en fazla ilgi çeken filmlerinden biri oldu. Özellikle Amerika ile Sovyetler arasında, ring düzleminde yaratılan rekabetin, promosyon çalışmaları sırasında yeni bir dünya savaşı şeklinde sunulması da bunda etkili oldu. Kamera arkasında da Stallone’yi gördüğümüz film, bir 80’ler klasiği olan Brigitte Nielsen’e de yer veriyor.





Ivan Drago ile geçirdiği ağır maçın ardından evine geri dönen Rocky Balboa, maçtan beyninde bir hasarla çıkmıştır. Hastalığı nedeniyle ringlere dönme konusunda isteksiz gözüken Rocky, başka boksörlerin antrönörlüğünü yapmaya başlar..





Eski ağırsiklet boks şampiyonu meşhur Rocky Balboa tekrar ringe geri dönüyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder