18 Mayıs 2013 Cumartesi

Son Durak 1-2-3-4-5 Boxset (DVDRip) TR Dublaj






Alex lise arkadaşları ile beraber Paris’e gezmeye gitmeye hazırlanmaktadır. 180 numaralı uçağın düşüşünü önceden gören Alex arkadaşlarını uyarır. Uçağa binmenin iyi bir fikir olmadığına ikna eder ve uçak da gerçekten düşer. Böyle bir kazadan kurtulmalarına rağmen arkadaşları garip bir şekilde bir bir ölür.Cinayetlerin yerini ve zamanını önceden sezmeye başlayan Alex ölüme karşı koymaya çalışır.





19 yaşındaki kimberly corman, arkadaşlarıyla birlikte daytona beach’e doğru bir yolculuğa çıkmıştır. ilk başlarda herşey yolunda gözükmektedir. yola bakarak geçirecekleri ateşli saatlerin hayalini kurarlarken büyük bir kaza olur. serinin bir önceki filmi son durak’taki gibi sadece bir avuç genç kazadan kurtulmayı başarır. kader, çok geçmeden karanlık ağlarını şanslı gençlerin başına örmeye başlar. teker teker ölmekten kurtulmanın bir yolunu aramaya başlarlar. fakat kaza geliyorum demez…





ilkinin yapımcılarını fazlasıyla memnun eden başarısı ve ikincisinin ilkini aratmayan gerilim yüküyle son durak serisi de üçüncü durağına vardı. mezuniyet gecesi için düzenlenen eğlenceye katılmak üzere lunaparka giden wendy, hız trenine bindikleri sırada hayalle gerçek arasında korkunç bir kabus görür. birkaç dakika içinde eğlencenin zirvesini vadeden tren bir ölüm makinesine dönüşecektir. trenden inmek isteyen wendy’e arkadaşı kevin da katılır ancak gençler arasındaki tartışma uzayınca görevliler bir grubu trenden indirirler. kendi aralarındaki kavgaya devam eden gençler az sonra arkadaşlarının ölümüne tanık olmaktan kaçamayacaklardır. hikayenin bundan sonrası seriden aşina olduğumuz biçimde devam ediyor ve gençlerle azrail arasında korkunç bir düello başlıyor.





Nick ve arkadaşları haftasonunda araba yarışı izlemeye giderler. Bu sırada Nick yarışın yapıldığı stadyumda çok büyük bir kaza meydana geldiğini, insanların öldüğünü ve stadyumun izleyicilerin üzerine yıkıldığını görür. Nick bu gördüklerinin birazdan yaşayacakları bir felaket olduğunu farkederek, 12 kişiyi kendisi ile birlikte stadyumdan çıkmaya ikna eder ve böylece kazadan kurtulmuş olurlar. Ama ölüm yarım kalan işini bitirmek için geri döner. Stadyum kazasından kurtulanları çok daha korkunç kazalar beklemektedir.





Gelecekten kesitler gören kişi bir asma köprünün yıkıldığını görür ancak zamanla ölümden kaçışın imkansız olduğunu öğrenir…


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder