31 Temmuz 2013 Çarşamba

Testere 1-2-3-4-5-6-7 (Boxset) BRRip) TR Dublaj

Kurbanlarına hayatın değerini öğretme takıntısı olan bir seri katil, onları hayatta kalabilmeleri için ölümcül oyunlar oynamaya zorlar. İmkansız seçimler yapmak zorunda bırakılan kurbanlar bir yandan zaman ve dehşetle yarışırken, diğer yandan da hayatlarının uğruna ne kadar çok şey feda edebileceklerini öğrenmeye başlarlar.

Adam ve Dr. Lawrence Gordon da katilin son kurbanlarıdır. Birbirini hiç tanımayan iki adam nasıl olduklarını bilmeden aynı odada uyanırlar. Oda büyük bir vahşetin izlerini taşımaktadır. İki adamın arasında yerde, kan gölü içinde bir başkası uzanmaktadır. Karanlık odaya alışınca yerde yatanı inceleyen ikili kendini başından vurarak intihar etmiş bir adamın cesediyle karşılaşırlar. Etraftaki ipuçlarını toplayarak başlarını ne geldiğini anlamaya çalışırlar ve çözmeleri uzun sürmez. Önlerinde sekiz saat vardır ya biri ölecektir ya da katil ikisini birden öldürecektir.
Bu korkuyu yaratan senarist Leigh Whannell'in, filmde, dehşetin baş kurbanlarından birini canlandırıyor olması da Testere'nin diğer ilginç özelliklerinden.




http://hitfile.net/s1AG

http://turbobit.net/f8orxg60btlk.html





Korkunç ve dahiyane planları ile kurbanlarına hayatın değerini anlatmaya çalışan seri katil Jigsaw bir yıl sonra geri döndü. Yeni kurbanlar ve oyunlarla akıl almaz vahşetine devam ediyor.

Kurbanları, yine, hayatlarının kıymetini anlayacak ve tutsaklıklarından kurtulmak için ipuçlarını birleştireceklerdir. Tehdit altında geçen saatlerin yeni konuğu dedektif Eric Mathews’dur. Katili yakalamak gibi zor bir işi beceren dedektif bunun sadece oyunun parçası olduğunu anlayınca kendini vahşetin içinde bulur.





http://hitfile.net/5giq

http://turbobit.net/7uxjwcx666jf.html





Bir önceki filmde, ölmek üzere olarak polislerin elinde bıraktığımız efsane katil Jigsaw, yardımcısı Amanda'nın da yardımları ile kaçmayı başarır ve tüm adanmışlığı ile yeni kurbanlar bularak dehşet saçmaya devam eder. Amanda'nın da yardımı ile hayatta kalmaya çalışırken bir yandan da yeni kurbanları için planladığı korkunç oyunlarının tuzaklarını kurmaktadır.

İlk filmin vizyona çıktığı 2004 tarihinden bu yana, korku ve gerilim türünde ilgi ve merakla izlenen bir seri haline gelen Testere, üçüncü filmde de yönetmen koltuğunu Darren Lynn Bousman'a bırakıyor.





http://hitfile.net/xjUL

http://turbobit.net/unrji225nxs7.html





Testere efsanesi üçüncü filmde kaldığı yerden devam ediyor. Binaya kilitli kalmış olan Jeff, oksijeni tükenmeden kayıp kızını bulmak zorundadır. Aksi takdirde her ikisini birden kaçınılmaz son, ölüm beklemektedir.

Kızını bulabilmek için çabalarken bir kaset bulur. Kanser olduğunu öğrendikten sonra Jigsaw tarafından çekilmiş olan bu kaset, Jigsaw'ın geçmişi ile ilgili inanılmaz gerçekleri ortaya çıkarmaktadır. Kızını ve kendisini bu korkunç kapandan kurtarabilmek için gerekli olan ipuçlarının bu kasette olduğunu anlayan Jeff'in işi, sandığından çok daha zordur.

Testere serisinin ikinci filminden beri yönetmen koltuğunda oturan Darren Lynn Bousman, serinin dördüncü filminde de yine iş başında... Serinin fanatiklerinin yeni süprizlere hazır olmaları gerektiğini de eklemeden geçmeyelim.





http://hitfile.net/UKmx

http://turbobit.net/a4fb69hm8f9s.html





Hoffman dışardan bakıldığında Jigsaw efsanesini devam ettirecek tek kişi olarak gözükmektedir. Ama Hoffman'ın bu sırrı tehdit edilince, sağ kalan herkesi tek tek avlamaya geri döner.

Testere efsanesi beşinci devam filmiyle sürüyor. Seri, eski saygınlığını yitirmeye başlasa da, ilk filmlerinin hatırına yine bir sürü insanın ilgisini çekeceği su götürmez bir gerçek.

Testere V , serinin en iddialı bölümü olarak izleyici karşısına çıkıyor.





http://hitfile.net/dJbM

http://turbobit.net/v1vysfyiry7a.html





Jigsaw'un ölümcül oyunları devam ederken, Jigsaw'dan kurtulan bir grup insan kendilerine yardımcı olmak için destek ararlar ve bu kişi Bobby Dagen'den başkası değildir... Dagen, Jigsaw'dan kurtulmuş nadir insanlardan biridir ve sahip olduğu bazı gizli sırlar yeni bir dehşet dalgası yaratacaktır...




http://hitfile.net/L5E3

http://turbobit.net/ump74m0n3je9.html





Jigsaw’un ölümcül yasası devam ederken Jigsaw’dan kurtulan bir grup insan kendilerine yardımcı olmak için destek ararlar ve ve bu destekçilerin en başında Bobby Dagen adında Jigsaw’dan kurtulmuş biri vardır. Bobby’nin gizli sırlarından yeni bir terör dalgası ortaya çıkacaktı




http://hitfile.net/XV5L

http://turbobit.net/f0oyxnx3ydkz.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder