29 Nisan 2013 Pazartesi

Korku Kapanı 1-2-3-4-5 Boxset (DVDRip) TR Dublaj





Chris işi için uzun yola çıkarak yolculuğa başlar. Fakat ileride gerçekleşen bir kaza nedeniyle yol tıkanınca U-dönüşü yapıp farklı bir yol izlemeye karar verir. Gireceği eski püskü bir yolda, kaybolan gençlerle karşılaşacaktır. Birlikte herhangi bir harita olmadan çıkış yolunu aralarken, yamyam eğilimleri olan dağ adamlarının konukları olurlar.






Emekli deniz komutanı Albay Dale Murphy (Henry Rollins) tarafından yapılan reality şovun katılımcıları Batı Wirginia’nın uzak bir köşesinde yaşam savaşı vermektedir. Ama yaratılıştan yamyam olan ailenin onları akşam yemeğinde yemeyi planladıklarını anladıklarında şov kabusa dönüşür.






Fonda ile bir grup enerjik arkadaşı kamp kurmak ve biraz eğlenmek amacıyla ormana giderler. Ancak tahmin edersiniz ki ormanda onları bir sürpriz beklemektedir. Bir süre sonra ormanda yalnız olmadıklarını anlayan gençler, Three Fingers lakaplı (aslında lakap değil gerçekten üç parmağı var) mutantlar arası akraba evliliğinden muzdarip yaratık tarafından, tüm enerjilerini açığa çıkardıkları anlarda katledilmeye başlanırlar.






Bir grup arkadaş kış tatilleri süresince snowmobiling yapmaya karar verirler. Ancak kış şartlarının etkilediği ortamda fırtınanın etkisiyle yanlış bir dönüş yaparlar ve fırtınada kaybolurlar. Ve kendilerine sığınabilecekleri bir barınak ararken terkedilmiş bir sanatoryuma rastlarlar. Doğa şartları ve fırtınadan korunabildikleri için burayı bulduklarından şimdilik mutludurlar. Fakat sanatoryum sorunlu bir geçmişe sahiptir, eski hastaların bazıları hala orada bulunmaktadır ve davetsiz ziyaretçilerden pek de mutlu olmamışlardır! Kolejli gençler ölümcül kedi-fare oyununda hayatta kalabilmek için gece boyunca savaşmak zorundadır. Doğa şartları nedeniyle mahsur kaldıkları bu yerdeki güç gösterisinden sadece kendi fikirleri ile korunabileceklerdir.






Müzik ve eğlence için bir araya gelen kostümlü kalabalığın Cadılar Bayramı’nı kutladığı efsanevi Mountain Man Festivali’nde terör devam ediyor! Yamyam köylü ailenin, güzel vakit geçirmeye can atan üniversite öğrencileriyle karşılaşmasıyla, parti kanlı bir ziyafete dönüşüyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder