22 Nisan 2013 Pazartesi

Hiren's.BootCD.15.2 (Full)


Hiren's Boot CD bir bilgisayar teknisyeni ya da en az orta seviye bir kullanıcının acil durumlarda imdadına koşan bir CD. İçerisinde program olarak yok yok. Bir açılış CD'si olan Hiren'in içinde 100'ü aşkın sistem tamir ve bakım programı var. Hepsi dos modda çalışan kendini kanıtlamış programlar. Hiren adında bir hintli tarafından oluşturulan ve sürekli yenilenen Hiren's Boot CD ile tamir, bakım vb. işler için gerekli olabilecek programlar bir menü sistemi ile ulaşılabilen, başlatılabilir bir CD imajında bir araya getiriliyor.

CD'de yer alan ve bir çoğuna zaten aşina olduğumuz programların listesini kendi sitesinde bulabilirsiniz. Hiren's Boot CD'yi sürücünüze takıp biligisayarınızı CD sürücüden başlatarak kullanıyorsunuz. Bir programı kullandıktan sonra kendinizi komut satırında bulursanız "m" yazıp enter tuşuna basın. Bu sizi CD deki tüm programların listelendiği bir menüye götürecektir.

Bu ünlü açılış CD'si ile bilgisayarınızda sorun olduğu zaman bilgisayarınızı bu CD ile boot edebilir, sorunları giderebilirsiniz. İçerdiği bir çok programı kurmadan direkt olarak kullanmanıza olanak tanıyan, her bilgisayar kullanıcısında olması gereken bir Boot CD!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder